Dragana Mirkovic

Dragana Mirkovic
Najlepsa

Wednesday, January 26, 2011

Dragana Mirkovic i posle deset godina na filmu

Dragana Mirkovic

Ponovo na filmu

Dragana Mirković ovih dana ima pune ruke posla. Već mesec dana, nalazi se na velikoj evropskoj turneji. Pored toga, nedavno je snimila nekoliko scena u filmu “Lutalica” u kom se pojavljuje kao pevačica. Ovo je Draganino drugo filmsko iskustvo – pre desetak godina, Dragana je glumila i pevala u filmu “Slatko od snova”. Uz Draganu, u filmu se pojavljuju, kao njen prateći bend, Marko Nikolić za bubnjevima, Dejan Matić za klavijaturama, Ćira koji svira gitaru i Zlaja, sa bas-gitarom. O filmu se za sad mnogo ne govori, njegov sadržaj se drži u tajnosti, a premijera se očekuje uskoro.
Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić su krajem februara proslavili četvrti rođendan sina Marka, u krugu rođaka, bliskih prijatelja i kumova. Marko je na poklon dobio brdo igračaka. A odmah posle rođendana, mama Dragana je nastavila turneju po Evropi.
"Atmosfera na snimanju filma je bila fantastična i mnogi učesnici kažu da se u životu bolje nisu proveli. Isto je i na Draganinim koncertima širom Evrope. Zadivljen sam kako ona ume sa publikom. Uopšte, svuda gde je Dragana, tu je ludo i nezaboravno!" – kaže Marko Nikolić, Draganin saradnik i prijatelj, koji učestvuje u svim Draganinim muzičkim aktivnostima poslednjih meseci.

No comments:

Post a Comment

Gaga Mirkovic

Dragana Mirković: Za sat vremena prodala 100 karata

I pored toga što se reklama za humanitarni koncert koji će Dragana Mirković sa specijalnim gostima održati 30. septembra u Centru „Sava“ još uvek nije zavrtela, fanovi folk zvezde pohrlili su ka priodajnim mestima, pa je tako u prvih sat vremena prodato okruglo 100 karata. Ako se po jutru dan poznaje, nema sumnje da će poznata dvorana biti dupke puna, a budući da Dragana punih dvanaest godina nije zapevala u prestonici, verovatno će se tražiti i karta više. Prihod od prodatih ulaznica umnogome će olakšati život osobama sa invaliditetom, prvenstveno dečici, a ovim lepim gestom popularna pevačica još je jednom pokazala da nije humana samo na rečima, već i na delu.