Dragana Mirkovic

Dragana Mirkovic
Najlepsa

Tuesday, January 25, 2011

Dragana Mirković: Raskoš kojoj je teško odoleti


image
foto: privatna arhiva Pevačica Dragana Mirković je sa suprugom Tonijem Bijelićem i njihovom decom krstarila mediteranskim ostrvima luksuznim brodom Celebrity Solstice sa koga joj se i nebo činilo bliže
Da folk pevačica Dragana Mirković gotovo tristo šezdeset pet dana u godini živi kao prava zvezda, dokazuju i njene povremene turističke pustolovine u koje se upušta u društvu svog supruga, austrijskog biznismena Tonija Bijelića i njihovih naslednika Marka i Manuele. Početkom jula, popularna pevačica i vlasnica televizije DM SAT otisnula se iz Beča gde živi sa svojom porodicom u Rim, odakle su otpočeli raskošno krstarenje. Srećni supružnici i njihovi mališani za ovogodišnje letovanje izabrali su bajkovitu avanturu američkim brodom Celebrity Solstice, na kome je umetnica uživala u veoma sadržajnom odmoru.
- Uvek me fascinirala lepota italijanskih ostrva, a ovoga puta najduže smo se zadržali na Elbi, gde je svojevremeno bio prognan Napoleon Bonaparta. Obišli smo i kuću u kojoj je boravio, a večeri uz dobro vino na tom ostrvu ostaće mi u nezaboravnom sećanju – iskrena je Dragana koju je na luksuznom brodu najviše zadivio golf teren na vrhu velelepnog plovila.
- Sa tog broda čini mi se da su i zvezde noću najbliže Zemlji i bilo je divno dok sam ih posmatrala – kaže pevačica čijoj je ćerki i sinu posebnu radost pričinjavao boravak na Siciliji i obilazak vulkana Etna.
- Odatle su kao suvenire poneli ostatke ugašene lave. Na brodu kojim smo se potom uputili ka jugu, gotovo sve im je bilo interesantno, iako se Marko dobro seća i našeg boravka na brodu Queen Mary pre nekoliko godina – priseća se Dragana koju je na ovom putovanju zadivila i lepota mnogih grčkih ostrva poput Rodosa, Mikonosa i Santorinija.
- Većina ostrva koje smo obišli vulkanskog su porekla, bez mnogo  drveća i uglavnom sa niskim rastinjem. To nisu mesta na kojima bih letovala duže vreme, ali bilo je divno obići ih u sklopu jednodnevnih tura luksuznim brodom. Veče koje smo proveli sa kapetanom broda koji ima grčko poreklo, ostala mi je u najlepšem sećanju, pre svega zbog zanimljivog predstavljanja posade, što je na takvim brodovima tradicija, ali i duhovitog kapetana koji nam je svojim opaskama odmor učinio interesantnijim – zaključuje folk zvezda koja ni nakon povratka u svoj porodični dom u austrijskoj prestonici još nije uspela da sumira sve utiske.

No comments:

Post a Comment

Gaga Mirkovic

Dragana Mirković: Za sat vremena prodala 100 karata

I pored toga što se reklama za humanitarni koncert koji će Dragana Mirković sa specijalnim gostima održati 30. septembra u Centru „Sava“ još uvek nije zavrtela, fanovi folk zvezde pohrlili su ka priodajnim mestima, pa je tako u prvih sat vremena prodato okruglo 100 karata. Ako se po jutru dan poznaje, nema sumnje da će poznata dvorana biti dupke puna, a budući da Dragana punih dvanaest godina nije zapevala u prestonici, verovatno će se tražiti i karta više. Prihod od prodatih ulaznica umnogome će olakšati život osobama sa invaliditetom, prvenstveno dečici, a ovim lepim gestom popularna pevačica još je jednom pokazala da nije humana samo na rečima, već i na delu.